Ftohës me spirale pa kondensator, efikasitet standard, zhurmë standarde

EWLD-I-SS

EWLD-I-SS

Karakteristikat e produktit

  • Kompresor pa shkallë dhe me një vidë
  • Kutia dhe tubi DX i avulluesit – ana njëkalimshe e ftohësit për qarkullimin dhe rikthimin e lehtë të vajit
  • Valvul zgjerimi elektronike standarde

Përfitimet

  • Kompresor me vidë

    Kompresor me vidë

    Kompresorët me vidë kanë rotorë me ingranazhe mashkull dhe femër dhe janë projektuar për kapacitete dhe performanca të larta

Detajet teknike

Dokumentimi

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.