Ftohës me shumë vida me ujë me kthim në anën e agjentit ftohës, efikasitet standard, zhurmë standarde

EWHQ-G-SS

EWHQ-G-SS

Karakteristikat e produktit

 • Qark individual me agjent ftohës (2 kompresorë me spirale) me avullues individual
 • Disponohet version me pompë nxehtësie me mundësi kthimi të anës së agjentit ftohës, ideale për aplikimet gjeotermike
 • Dizajn kompakt për të lejuar instalimin e lehtë brenda ambienteve ose për veprime përmirësuese
 • Perceptuar për instalimin mbi njëra-tjetrën të njësvie me dy qarqe për të reduktuar gjurmën
 • Kompresor spiral me efikasitet të lartë dhe i besueshëm
 • Fleksibilitet i lartë për një gamë të gjërë përdorimesh.
 • Lejon kontroll sekuencial (deri në 4 njësi) pa pajisje të jashtme
 • Shkëmbyes nxehtësie me pllaka inoksi
 • Pompa (ngritje e ulët 100 kPa dhe e lartë 200 kPa) e disponueshme për avulluesin dhe kondensatorin
 • Komandues MicroTech III me logjikë të lartë kontrolli dhe ndërfaqe të lehtë

Përfitimet

 • Kompresor me spirale

  Kompresor me spirale

  Kompresorët me spirale përbëhen nga dy spirale, njëra është e fiksuar ndërsa tjetra lëviz në orbitë në mënyrë ekscentrike pa u rrotulluar. Të projektuar për kapacitete të vogla dhe të mesme, ata ofrojnë siguri dhe efikasitet konstant të lartë gjatë të gjithë jetëgjatësisë së tyre

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.