Ftohës me shumë spirale me ftohje me ajër, efikasitet i lartë, zhurmë standarde

EWAQ-G-XS

EWAQ-G-XS

Karakteristikat e produktit

 • Qark individual me agjent ftohës (2 kompresorë me spirale) me avullues individual
 • Dizajn kompakt
 • Teknologjia me shkëmbyes nxehtësie me mikro-kanal redukton sasinë e agjentit ftohës të përdorur në sistem, duke ulur ndikimin në mjedis
 • Disponohet opsioni për rikuperim të pjesshëm dhe të plotë të nxehtësisë
 • Shkëmbyes nxehtësie me pllaka inoksi
 • Komandues MicroTech III me logjikë të lartë kontrolli dhe ndërfaqe të lehtë

Përfitimet

 • Kompresor me spirale

  Kompresor me spirale

  Kompresorët me spirale përbëhen nga dy spirale, njëra është e fiksuar ndërsa tjetra lëviz në orbitë në mënyrë ekscentrike pa u rrotulluar. Të projektuar për kapacitete të vogla dhe të mesme, ata ofrojnë siguri dhe efikasitet konstant të lartë gjatë të gjithë jetëgjatësisë së tyre

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.