Ftohës me shumë spirale me ftohje me ajër, efikasitet i lartë, zhurmë e reduktuar

EWAQ-F-XR

EWAQ-F-XR

Karakteristikat e produktit

 • Kompresorë të besueshëm dhe efikasë me vlera të larta EER-je
 • Një seri avantazhesh falë përdorimit të kompresorëve me spirale me kapacitet të lartë: konkurrueshmëri më e lartë, peshë e reduktuar, hapësirë rreth njësisë
 • 2 qarqe ftohës krejtësisht të pavarur
 • Gjurmë e reduktuar falë kornizës në formë V-je
 • Gamë e gjerë funksionimi: temperatura ambienti deri në 52°C maksimalja dhe -18°C minimalja
 • Njësia mund të pajiset me një modul hidraulik që optimizon kohën e instalimit, hapësirën dhe koston e saj
 • Komandues MicroTech III me logjikë të lartë kontrolli dhe ndërfaqe të lehtë
 • Zgjidhje ideale për një gamë të gjerë aplikacionesh komoditeti dhe procesesh

Përfitimet

 • Kompresor me spirale

  Kompresor me spirale

  Kompresorët me spirale përbëhen nga dy spirale, njëra është e fiksuar ndërsa tjetra lëviz në orbitë në mënyrë ekscentrike pa u rrotulluar. Të projektuar për kapacitete të vogla dhe të mesme, ata ofrojnë siguri dhe efikasitet konstant të lartë gjatë të gjithë jetëgjatësisë së tyre

Detajet teknike

Dokumentimi

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.