Invertor me miniftohës me ftohje me ajër

EWAQ-BVP

EWAQ-BVP

Karakteristikat e produktit

 • Produkt cilësor për sa i përket efikasitetit të energjisë dhe rrezes së punës
 • Të gjitha kapacitetet disponohen në 2 versione: versioni standard dhe versioni me opsionin OP10 (uji nuk ngrin gjatë fikjes falë shiritit ngjitës e ngrohës të tubave të ujit)
 • Ndër njësitë më të qeta në treg (fuqia zanore: 63 dBA)
 • Seti hidraulik i integruar: nuk nevojitet rezervuar zbutës, përfshihet pompa me inverter standard, sensori kryesor i qarkullimit dhe çelësi.
 • Telekomanda standarde me kabllo mundëson caktimin e vlerave të aktivizimit (temperaturën e ftohjes, ngrohjes dhe të ujit që del) ose në bazë të kushteve të jashtme (kontroll në varësi të motit). Ka historik alarmesh, funksion uljeje të zhurmës gjatë natës dhe përmban disa gjuhë.
 • Efikasitet maksimal i energjisë në treg si për ftohje, ashtu edhe për ngrohje: deri në 3,14 për EER, deri në 5,25 për ESEER dhe deri në 3,44 për COP!
 • Efikasiteti më i lartë i energjisë në treg për ftohje dhe ngrohje deri në deri në 3,15 për EER, deri në 5,25 për ESEER dhe deri në 3,33 për COP!
 • Instalim i lehtë "fut dhe luaj"
 • Furnizimi me energji me një fazë dhe rrymat e ulëta në nisje e bëjnë njësinë ideale për aplikime rezidenciale
 • Pesha e zvogëluar me 20% krahasuar me modelet e mëparshme.

Përfitimet

 • Inverteri

  Inverteri

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

 • Kompresor me luhatje

  Kompresor me luhatje

  Kompresorët me luhatje kanë një fletë dhe rul të unifikuar me më pak pjesë të lëvizshme që prodhojnë dridhje dhe fërkim të ulët, arrijnë siguri dhe efikasitet më të lartë krahasuar me kompresorët tradicionalë rrotullues

 • Telekomanda me kabllo

  Telekomanda me kabllo

  Nis, ndalon dhe rregullon kondicionerin e ajrit.

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.