Ftohës me spirale me inverter me ftohje me ajër, efikasitet i lartë, zhurmë standarde

EWAD-TZXS

EWAD-TZXS

Karakteristikat e produktit

 • Efikasitet i lartë energjie në kushte me ngarkesë të plotë dhe të pjesshme
 • Kompresor pa shkallë dhe me një vidë
 • Optimizuar për përdorim me R-134a.
 • Teknologji e përparuar kompresori me inverter të integruar dhe raport të ndryshueshëm të volumit (VVR)
 • Dizajn kompakt për gjurmë të vogël dhe hapësirë të minimizuar në instalim
 • Nivelet e ulëta të zhurmës gjatë funksionimit arrihen me fjalën e fundit të dizajnit të helikës dhe kompresorit
 • Një ose dy qarqe të agjentit ftohës vërtet të pavarura për besueshmëri të jashtëzakonshme

Përfitimet

 • Inverteri

  Inverteri

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

 • Kompresor me vidë

  Kompresor me vidë

  Kompresorët me vidë kanë rotorë me ingranazhe mashkull dhe femër dhe janë projektuar për kapacitete dhe performanca të larta

Detajet teknike

Dokumentimi

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.