Ftohës me spirale me ftohje me ajër me inverter, efikasitet standard, zhurmë e reduktuar

EWAD-TZSRC2

EWAD-TZSRC2

Karakteristikat e produktit

 • Efikasitet i optimizuar energjie në kushte me ngarkesë të plotë dhe të pjesshme
 • Gjeometri e re e kompresorit me një vidë që lejon optimizimin e performancës
 • Inverter me ftohje me agjent ftohës i montuar mbi kompresor në të gjithë gamën
 • Gjenerata e re e serisë së inverterëve me ftohje me ajër me zgjerim të gamës së kapacitetit: Kapacitetet nominale deri në 1600 kW
 • Përfshin kontrolluesin e brezit të ri Daikin Microtech IV me kapacitet më të lartë të memories dhe mikroprocesor më të shpejtë
 • Serpentinat me mikrokanale

Përfitimet

 • Inverteri

  Inverteri

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

 • Kompresor me vidë

  Kompresor me vidë

  Kompresorët me vidë kanë rotorë me ingranazhe mashkull dhe femër dhe janë projektuar për kapacitete dhe performanca të larta

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.