Ftohës me spirale me ftohje me ajër, efikasitet i lartë, zhurmë e reduktuar

EWAD-D-XR

EWAD-D-XR

Karakteristikat e produktit

  • 2 qarqe ftohës krejtësisht të pavarur
  • Kompresor pa shkallë dhe me një vidë
  • Optimizuar për përdorim me R-134a.
  • Gamë e gjerë funksionimi (temperaturë ambienti deri në -18°C)
  • Komandues MicroTech III me logjikë të lartë kontrolli dhe ndërfaqe të lehtë

Përfitimet

  • Kompresor me vidë

    Kompresor me vidë

    Kompresorët me vidë kanë rotorë me ingranazhe mashkull dhe femër dhe janë projektuar për kapacitete dhe performanca të larta

Detajet teknike

Dokumentimi

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.