Ftohës me spirale me inverter me ftohje me ajër, efikasitet i lartë, zhurmë e reduktuar

EWAD-CZXR

EWAD-CZXR

Karakteristikat e produktit

 • Efikasitet i lartë me liderin e kategorisë ESEER
 • Kompresori inverter pa shkallë dhe me një vidë
 • Ventilatorë me efikasitet të lartë me profil me tehe i mbrojtur me patentë për funksionim të qetë
 • Listë e zgjeruar opsionesh (i disponueshëm edhe opsioni i rikuperimit të nxehtësisë)
 • Gamë e gjerë funksionimi
 • Nisje aktuale e ngadaltë
 • Komandues MicroTech III me logjikë të lartë kontrolli dhe ndërfaqe të lehtë

Përfitimet

 • Inverteri

  Inverteri

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

 • Kompresor me vidë

  Kompresor me vidë

  Kompresorët me vidë kanë rotorë me ingranazhe mashkull dhe femër dhe janë projektuar për kapacitete dhe performanca të larta

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën
Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.