Ftohës me spirale me ftohje me ajër me ftohje falas, efikasitet i lartë, zhurmë e reduktuar

EWAD-CFXR

EWAD-CFXR

Karakteristikat e produktit

 • Ftohës me ftohje falas për ftohjen e hapësirave dhe proceset industriale
 • Kompresor pa shkallë dhe me një vidë
 • Kursim më i madh i energjisë dhe reduktim i emetimeve të CO2 gjatë sezonit të ftohtë
 • Gamë e gjerë funksionimi
 • Komandues MicroTech III me logjikë të lartë kontrolli dhe ndërfaqe të lehtë

Përfitimet

 • Ftohje falas

  Ftohje falas

  Duke shfrytëzuar temperaturat e ulëta të brendshme të ajrit për të ftohur ujin, ftohja falas redukton ngarkesën e kompresorëve dhe ul ndjeshëm koston vjetore të punës gjatë sezonit të ftohtë.

 • Kompresor me vidë

  Kompresor me vidë

  Kompresorët me vidë kanë rotorë me ingranazhe mashkull dhe femër dhe janë projektuar për kapacitete dhe performanca të larta

Detajet teknike

Dokumentimi

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.