Ftohës me spirale me ftohje me ajër, efikasitet i lartë, zhurmë e reduktuar

EWAD-C-XR

EWAD-C-XR

Karakteristikat e produktit

 • Kompresor pa shkallë dhe me një vidë
 • Gamë e gjerë funksionimi (temperaturë ambienti deri në -18°C dhe deri në 50°C)
 • 2-3 qarqe ftohës krejtësisht të pavarur
 • Kutia dhe tubi DX i avulluesit – ana njëkalimshe e ftohësit për minimizimin e rënies së presionit
 • Disponohet opsioni për rikuperim të pjesshëm dhe të plotë të nxehtësisë
 • Valvul zgjerimi elektronike standarde
 • Komandues MicroTech III me logjikë të lartë kontrolli dhe ndërfaqe të lehtë

Përfitimet

 • Kompresor me vidë

  Kompresor me vidë

  Kompresorët me vidë kanë rotorë me ingranazhe mashkull dhe femër dhe janë projektuar për kapacitete dhe performanca të larta

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën