Ftohës me spirale me ftohje me ajër, efikasitet optimal, zhurmë e reduktuar

EWAD-C-PR

EWAD-C-PR

Karakteristikat e produktit

 • Efikasitet i shkëlqyer në ngarkesë të pjesshme
 • Kompresor pa shkallë dhe me një vidë
 • Gamë e gjerë funksionimi (temperaturë ambienti deri në -18°C dhe deri në 52°C)
 • 2 qarqe ftohës krejtësisht të pavarur
 • Kutia dhe tubi DX i avulluesit – ana njëkalimshe e ftohësit për minimizimin e rënies së presionit
 • Disponohet opsioni për rikuperim të pjesshëm dhe të plotë të nxehtësisë
 • Më i miri në klasin e efikasitetit të energjisë (EER deri në 3,7 dhe ESEER deri në 4,63)
 • Valvul zgjerimi elektronike standarde
 • Komandues MicroTech III me logjikë të lartë kontrolli dhe ndërfaqe të lehtë

Përfitimet

 • Kompresor me vidë

  Kompresor me vidë

  Kompresorët me vidë kanë rotorë me ingranazhe mashkull dhe femër dhe janë projektuar për kapacitete dhe performanca të larta

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën