Ftohës me spirale me ftohje me ajër, efikasitet optimal, zhurmë e ulët

EWAD-C-PL

EWAD-C-PL

Karakteristikat e produktit

 • Efikasitet i shkëlqyer në ngarkesë të pjesshme
 • Kompresor pa shkallë dhe me një vidë
 • Gamë e gjerë funksionimi (temperaturë ambienti deri në -18°C dhe deri në 52°C)
 • 2 qarqe ftohës krejtësisht të pavarur
 • Kutia dhe tubi DX i avulluesit – ana njëkalimshe e ftohësit për minimizimin e rënies së presionit
 • Disponohet opsioni për rikuperim të pjesshëm dhe të plotë të nxehtësisë
 • Valvul zgjerimi elektronike standarde
 • Komandues MicroTech III me logjikë të lartë kontrolli dhe ndërfaqe të lehtë

Përfitimet

 • Kompresor me vidë

  Kompresor me vidë

  Kompresorët me vidë kanë rotorë me ingranazhe mashkull dhe femër dhe janë projektuar për kapacitete dhe performanca të larta

Detajet teknike

Dokumentimi