Daikin Altherma 3 H HT - ETVH16UE6V / EPRA014-018DW

Karakteristikat e produktit

  • Me vetëm funksionimin e pompës së nxehtësisë, njësia e jashtme ofron një temperaturë të ujit në dalje prej 70°C në temperaturë ambienti -15°C
  • Njësia e jashtme tërheq nxehtësi nga ajri i jashtëm edhe në -28°C
  • Dizajni elegant i njësisë gërshetohet me pajisjet e tjera shtëpiake.
  • Zgjedhja e një produkti R-32 redukton ndikimin në mjedis me 68% krahasuar me R-410A, që çon direkt në konsum më të ulët të energjisë falë efikasitetit të saj të lartë energjetik dhe ka mbushje me agjent ftohës 30% më të ulët
  • Me temperaturë ambienti -15°C, njësia e jashtme kufizon humbjen e nxehtësisë

Përfitimet

  • Funksionimi i garantuar deri në -28°C

    Funksionimi i garantuar deri në -28°C

    Daikin Altherma është i përshtatshëm për të gjitha klimat, duke u rezistuar madje edhe kushteve të ashpra të dimrit me një gamë funksionimi deri në -28°C

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhërrëfyes për instalim
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.