Ndarje Daikin Altherma për temperaturë të mesme

Daikin Altherma 3 H MT F - ETVH12E6V

Pompë nxehtësie ajër-ujë me qëndrim në dysheme për ngrohje, ftohje dhe ujë të ngrohtë

ETVH12E6V

Product Features

  • Një depozitë e kombinuar prej inoksi e ujit të ngrohtë shtëpiak prej 180 ose 230 L dhe pompë nxehtësie për instalim të lehtë
  • Përfshirja e të gjithë komponentëve hidraulikë nënkupton se nuk nevojiten komponentë palë të treta
  • Dizajni elegant i njësisë gërshetohet me pajisjet e tjera shtëpiake.
  • Sistem vetëm për ngrohje që kursen energjinë, i bazuar në teknologjinë e pompave ngrohëse ajër-ujë
  • Konfigurim i shpejtë në 9 hapa në një asistent të ndërfaqes me ngjyra me rezolucion të lartë

Benefits

  • Daikin Residential Controller (opsional)

    Daikin Residential Controller (opsional)

    Kontrolloni klimën tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje përmes smartfonit ose tabletit

Technical details

Documentation

Catalogues
Download language

Sorry, we could not find any documents in this category.

Installation manuals
Download language

Sorry, we could not find any documents in this category.

Installer reference guide
Download language

Sorry, we could not find any documents in this category.

Operation manuals
Download language

Sorry, we could not find any documents in this category.

Declaration of Conformity