Ndarje Daikin Altherma për temperaturë të ulët

Daikin Altherma 3 R - ERLA11-16DW1

ERLA11-16DW1

Product Features

 • Njësia e jashtme nxjerr nxehtësi nga ajri i jashtëm edhe në -25°C
 • Kombinimi me teknologjinë R-32 Bluevolution redukton ndikimin në mjedis me 68% krahasuar me R-410A, duke sjellë menjëherë konsum më të ulët të energjisë falë efikasitetit të saj të lartë energjetik, si dhe ka deri në 16% më pak mbushje me agjent ftohës
 • Lidhja e përshtatësit W-LAN dhe e fishekut (opsionale)
 • Skarë e zezë që fsheh pamjen e ventilatorit

Benefits

 • Daikin Residential Controller (opsional)

  Daikin Residential Controller (opsional)

  Kontrolloni klimën tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje përmes smartfonit ose tabletit

 • Funksionimi i garantuar deri në -25°C

  Funksionimi i garantuar deri në -25°C

  Njësitë Daikin janë të përshtatshme për të gjitha klimat, edhe në kushte të ashpra dimri me një gamë funksionimi deri në -25°C

 • Kontrolli zanor

  Kontrolli zanor

  Kontrollojeni njësinë tuaj me zë

Technical details

Documentation

Catalogues
Download language

Sorry, we could not find any documents in this category.

Installation manuals
Download language

Sorry, we could not find any documents in this category.

Declaration of Conformity