Njësi kondensimi me spirale me ftohje me ajër, efikasitet standard, zhurmë e ulët

ERAD-E-SL

ERAD-E-SL

Karakteristikat e produktit

  • Një qark ftohjeje me kompresor me një vidë
  • Dizajn kompakt
  • Gamë e gjerë funksionimi (temperaturë ambienti deri në -18°C)
  • Listë e zgjeruar opsionesh (i disponueshëm edhe opsioni i rikuperimit të nxehtësisë)

Përfitimet

  • Kompresor me vidë

    Kompresor me vidë

    Kompresorët me vidë kanë rotorë me ingranazhe mashkull dhe femër dhe janë projektuar për kapacitete dhe performanca të larta

Detajet teknike

Dokumentimi

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.