Ndarje Daikin Altherma për temperaturë të mesme

Daikin Altherma 3 H MT - EPRA08-12EV

EPRA08-12EV

Product Features

 • Njësia e jashtme tërheq nxehtësi nga ajri i jashtëm edhe në -28°C
 • Me vetëm funksionimin e pompës së nxehtësisë, njësia e jashtme ofron një temperaturë të ujit në dalje prej 65°C në temperaturë ambienti -15°C
 • Me temperaturë ambienti -15°C, njësia e jashtme kufizon humbjen e nxehtësisë
 • Zgjedhja e një produkti R-32 redukton ndikimin në mjedis me 68% krahasuar me R-410A, që çon direkt në konsum më të ulët të energjisë falë efikasitetit të saj të lartë energjetik dhe ka mbushje me agjent ftohës 30% më të ulët
 • Përfshihet fisheku WLAN

Benefits

 • Daikin Residential Controller (opsional)

  Daikin Residential Controller (opsional)

  Kontrolloni klimën tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje përmes smartfonit ose tabletit

 • Funksionimi i garantuar deri në -28°C

  Funksionimi i garantuar deri në -28°C

  Daikin Altherma është i përshtatshëm për të gjitha klimat, duke u rezistuar madje edhe kushteve të ashpra të dimrit me një gamë funksionimi deri në -28°C

Technical details

Documentation

Catalogues
Download language

Sorry, we could not find any documents in this category.

Installation manuals
Download language

Sorry, we could not find any documents in this category.

Declaration of Conformity