Kompleti i montimit hidraulik

EKHYMNT3A

EKHYMNT3A

Karakteristikat e produktit

  • Set valvule dhe tubash për instalimin e një pompe hibride nxehtësie

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu