Rezervuari i ujit të ngrohtë në shtëpi

EKHWE-A3V3

Depozitë e emaluar për ujin e ngrohtë në shtëpi

EKHWE-A3V3

Karakteristikat e produktit

  • Rezervuar i emaluar për ujin e ngrohtë në shtëpi
  • I disponueshëm në 150, 200 dhe 300 litra

Dokumentimi

Sorry, we could not find any documents.