Pompa e nxehtësisë së ujit të ngrohtë në shtëpi

Daikin Altherma M HW - EKHHE-PCV37

Komoditet superior i ujit të ngrohtë

EKHHE-PCV37

Karakteristikat e produktit

  • E disponueshme me qëndrim në dysheme (200-260L)
  • Dizajn kompakt dhe modern
  • Cikël kundër legjionelës
  • Përdorimi i programuar
  • Kontroll i integruar për sistem termik solar

Dokumentimi

Sorry, we could not find any documents.