Pompa e nxehtësisë së ujit të ngrohtë në shtëpi

Daikin Altherma M HW - EKHHE-PCV3

Komoditet superior i ujit të ngrohtë

EKHHE-PCV3

Karakteristikat e produktit

  • E disponueshme me qëndrim në dysheme (200-260L)
  • Dizajn kompakt dhe modern
  • Cikël kundër legjionelës
  • Përdorimi i programuar
  • Kontroll i integruar për sistem termik solar

Detajet teknike

Dokumentimi

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.