Pompa e nxehtësisë së ujit të ngrohtë në shtëpi

Daikin Altherma M HW - EKHHE-CV37

Komoditet superior i ujit të ngrohtë

EKHHE-CV37

Karakteristikat e produktit

  • E disponueshme me qëndrim në dysheme (200-260L)
  • Dizajn kompakt dhe modern
  • Cikël kundër legjionelës
  • Përdorimi i programuar

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.