Daikin Altherma - EKHBRD-ADY1 / ERSQ-AY1

Product Features

 • Njësia e jashtme nxjerr nxehtësi nga ajri i jashtëm edhe në -20°C
 • Sistem vetëm për ngrohje që kursen energjinë, i bazuar në teknologjinë e pompave ngrohëse ajër-ujë
 • Njësi e brendshme që qëndron në dysheme, me tre faza, deri në 16kW
 • Përdorimi i temperaturës së lartë: deri në 80°C pa ngrohësin elektrik.
 • Zëvendësim i lehtë i bojlerit ekzistues, pa ndërruar tubacionin e nxehjes
 • E kombinueshme me radiatorë me temperaturë të lartë
 • Fatura të ulëta energjie dhe nivel i ulët emetimi i CO2.
 • Kompresor me spirale i kontrolluar me inverter

Benefits

 • Funksionim i garantuar deri në -20°C

  Funksionim i garantuar deri në -20°C

  Daikin Altherma është i përshtatshëm për të gjitha klimat, duke u qëndruar edhe kushteve më të egra të dimrit me një gamë funksionimi deri në -20°C

 • Inverteri

  Inverteri

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

Technical details

Documentation

Catalogues
Download language

Sorry, we could not find any documents in this category.

Declaration of Conformity
Download language

Sorry, we could not find any documents in this category.