Pompë ngrohëse hibride Daikin Altherma

Daikin Altherma - EHYKOMB-AA3

Teknologji hibride që kombinon gazin dhe pompën e nxehtësisë ajër-ujë për ngrohje dhe ujë të ngrohtë

EHYKOMB-AA3

Karakteristikat e produktit

  • Pompa hibride e ngrohjes Daikin Altherma kombinon teknologjinë e pompës ujë-ajër me teknologjinë e kondensimit me gaz
  • Modul gazi me montim në mur
  • Në varësi të temperaturës së jashtme, çmimeve të energjisë dhe ngarkesës së ngrohjes së brendshme, pompa ngrohëse hibride Daikin Altherma gjithmonë zgjedh modalitetin më ekonomik për të funksionuar
  • Kosto e ulët në investim: nuk është nevoja të zëvendësohen radiatorët ekzistues (deri në 80°C) dhe tubacionet
  • Ofron ngrohtësi të mjaftueshme në aplikimet e rinovimit sepse të gjitha ngarkesat e ngrohjes mbulohen deri në 32kW
  • Instalim i lehtë dhe i shpejtë falë dimensioneve kompakte dhe ndërlidhjeve të shpejta

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhërrëfyes për instalim
Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.