Ndarje Daikin Altherma për temperaturë të ulët

Daikin Altherma 3 R F - EHVH-DVG

Pompë nxehtësie ajër-ujë me qëndrim në dysheme për ngrohje dhe ujë të ngrohtë, ideale për shtëpitë me energji të ulët

EHVH-DVG

Karakteristikat e produktit

  • Një depozitë e kombinuar prej inoksi e ujit të ngrohtë shtëpiak prej 180 ose 230 L dhe pompë nxehtësie për instalim të lehtë
  • Përfshirja e të gjithë komponentëve hidraulikë nënkupton se nuk nevojiten komponentë palë të treta
  • Paneli PCB dhe komponentët hidraulikë ndodhen në pjesën e përparme për akses të lehtë
  • Gjurmë e vogël instalimi prej 600x600 mm
  • Disponohen opsione zgjedhjeje ngrohësish rezervë të integruar prej 3, 6, 9 kW, si edhe modele rezervë pa ngrohës

Përfitimet

  • Kontrolluesi në linjë

    Kontrolluesi në linjë

    Kontrolloni njësinë tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje përmes telefonit smartphone, laptopit, kompjuterit, tabletës ose ekranit me prekje

Dokumentimi

Sorry, we could not find any documents.