Daikin Altherma 3 R F - EBVH-UD6V / ERLA11-16DW1

Karakteristikat e produktit

 • Njësia e jashtme nxjerr nxehtësi nga ajri i jashtëm edhe në -25°C
 • Kombinimi me teknologjinë R-32 Bluevolution redukton ndikimin në mjedis me 68% krahasuar me R-410A, duke sjellë menjëherë konsum më të ulët të energjisë falë efikasitetit të saj të lartë energjetik, si dhe ka deri në 16% më pak mbushje me agjent ftohës
 • Lidhja e përshtatësit W-LAN dhe e fishekut (opsionale)
 • Skarë e zezë që fsheh pamjen e ventilatorit

Përfitimet

 • Aplikacioni Onecta (opsional)

  Aplikacioni Onecta (opsional)

  Kontrolloni klimën tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje përmes smartfonit ose tabletit

 • Funksionimi i garantuar deri në -25°C

  Funksionimi i garantuar deri në -25°C

  Njësitë Daikin janë të përshtatshme për të gjitha klimat, edhe në kushte të ashpra dimri me një gamë funksionimi deri në -25°C

 • Kontrolli zanor

  Kontrolli zanor

  Kontrollojeni njësinë tuaj me zë

Detajet teknike

Dokumentimi

Udhërrëfyes për instalim
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.