Ndarje Daikin Altherma për temperaturë të ulët

Daikin Altherma 3 R ECH2O - EBSXB-D

Pompë nxehtësie ajër-ujë me qëndrim në dysheme, për ngrohje bivalente, ftohje dhe ujë të ngrohtë me mbështetje termike solare

EBSXB-D

Karakteristikat e produktit

 • Përdorimi maksimal i energjisë së rinovueshme: shfrytëzon teknologjinë e pompës së nxehtësisë për ngrohje dhe mbështetje diellore për ngrohjen e hapësirave dhe prodhim të ujit të ngrohtë shtëpiak
 • Depozitë pa nevojë mirëmbajtjeje: pa gërryerje, anodë, depozitime çmërsi ose gëlqerore, dhe pa humbje të ujit përmes valvulës së sigurisë
 • Parimet e ujit të freskët: ujë higjienik, pa qenë nevoja për dezinfektim termik për legjionelë
 • I pajtueshëm me modulin dhe fishekun W-LAN
 • Telekomanda me tela për stacionin e pompës EKSRDS1A, mund të lidhet me sistemin solar të pahermetizuar

Përfitimet

 • Aplikacioni Onecta (opsional)

  Aplikacioni Onecta (opsional)

  Kontrolloni klimën tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje përmes smartfonit ose tabletit

 • I gatshëm për panel diellor

  I gatshëm për panel diellor

  Përfitoni nga energjia diellore. Lidheni me lehtësi depozitën e ujit të ngrohtë shtëpiak me panelet diellore në çati.

 • Kontrolli zanor

  Kontrolli zanor

  Kontrollojeni njësinë tuaj me zë

 • Ujë i ngrohtë i freskët

  Ujë i ngrohtë i freskët

  Struktura e ruajtjes termike siguron higjienë optimale të ujit dhe eliminon rrezikun e baktereve dhe legjionelës. Kjo gjë ofron siguri se uji i ngrohtë që përdorni është i freskët dhe i sigurt.

Detajet teknike

Dokumentimi

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhërrëfyes për instalim
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.