Monobllok Daikin Altherma për temperaturë të ulët

Daikin Altherma - EBLQ-BB6W1

Sistem monobllok ajër-ujë me përdorim të anasjelltë, ideal kur hapësira e brendshme është e kufizuar

EBLQ-BB6W1

Karakteristikat e produktit

 • Monobllok i kthyeshëm vetëm me tre faza
 • Njësia e jashtme nxjerr nxehtësi nga ajri i jashtëm edhe në -25°C
 • Sistem ngrohjeje dhe ftohjeje që kursen energjinë, i bazuar në teknologjinë e pompave ngrohëse ajër-ujë
 • Fatura të ulëta energjie dhe nivel i ulët emetimi i CO2.
 • Tubacion H2O ndërmjet njësisë së jashtme dhe emetuesve të brendshëm të ngrohjes
 • Certifikuar me etiketën "Eco"
 • Kompresor me spirale i kontrolluar me inverter
 • Ngrohës elektrik rezervë i integruar si ngrohje shtesë gjatë temperaturave të jashtme jashtëzakonisht të ftohta
 • Mundësi për kombinim me ujin e ngrohtë të shtëpisë

Përfitimet

 • Funksionimi i garantuar deri në -25°C

  Funksionimi i garantuar deri në -25°C

  Njësitë Daikin janë të përshtatshme për të gjitha klimat, edhe në kushte të ashpra dimri me një gamë funksionimi deri në -25°C

 • Inverteri

  Inverteri

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

Dokumentimi

Sorry, we could not find any documents.