Monobllok Daikin Altherma për temperaturë të ulët

Daikin Altherma 3 M - EBLA09-16DV3

Sistem monobllok ajër-ujë me përdorim të anasjelltë, ideal kur hapësira e brendshme është e kufizuar

EBLA09-16DV3

Product Features

 • Koncept monobllok “të gjitha në një” duke përfshirë pjesët hidraulike
 • Lidhja e fishekut të W-LAN (opsionale)
 • Mundësi për kombinim me ujin e ngrohtë të shtëpisë
 • Sistem ngrohjeje dhe ftohjeje që kursen energjinë, i bazuar në teknologjinë e pompave ngrohëse ajër-ujë
 • Kompleti i ngrohësit rezervë të veçantë

Benefits

 • Aplikacioni Onecta (opsional)

  Aplikacioni Onecta (opsional)

  Kontrolloni klimën tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje përmes smartfonit ose tabletit

 • Kontrolluesi në linjë

  Kontrolluesi në linjë

  Kontrolloni njësinë tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje përmes telefonit smartphone, laptopit, kompjuterit, tabletës ose ekranit me prekje

Technical details

Documentation

Catalogues
Download language

Sorry, we could not find any documents in this category.

Installer reference guide
Download language

Sorry, we could not find any documents in this category.

Operation manuals
Download language

Sorry, we could not find any documents in this category.