Monobllok Daikin Altherma për temperaturë të ulët

Daikin Altherma 3 M - EBLA04-08EV3

Sistem monobllok ajër-ujë me përdorim të anasjelltë, ideal kur hapësira e brendshme është e kufizuar

EBLA04-08EV3

Karakteristikat e produktit

  • Koncept monobllok “të gjitha në një” duke përfshirë pjesët hidraulike
  • Përfshihet fisheku WLAN
  • Mundësi për kombinim me ujin e ngrohtë të shtëpisë
  • Sistem ngrohjeje dhe ftohjeje që kursen energjinë, i bazuar në teknologjinë e pompave ngrohëse ajër-ujë
  • Kompleti i ngrohësit rezervë të veçantë

Përfitimet

  • Aplikacioni Onecta

    Aplikacioni Onecta

    Kontrolloni klimën tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje përmes smartfonit ose tabletit

Dokumentimi

Sorry, we could not find any documents.