Ndarje Daikin Altherma për temperaturë të ulët

Daikin Altherma 3 R W - EBBX-D6V

Pompë nxehtësie e kthyeshme me montim në mur, ideale për shtëpitë me energji të ulët

EBBX-D6V

Product Features

 • Dimensionet kompakte lejojnë hapësirë të vogël instalimi, nuk kërkohet pothuajse asnjë hapësirë anësore.
 • Kombinohet me një depozitë inoksi ose depozitë ruajtjeje termike ECH2O.
 • Paneli PCB dhe komponentët hidraulikë ndodhen në pjesën e përparme për akses të lehtë
 • I pajtueshëm me modulin dhe fishekun W-LAN
 • Dizajni elegant i njësisë gërshetohet me pajisjet e tjera shtëpiake.

Benefits

 • Daikin Residential Controller (opsional)

  Daikin Residential Controller (opsional)

  Kontrolloni klimën tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje përmes smartfonit ose tabletit

 • Kontrolli zanor

  Kontrolli zanor

  Kontrollojeni njësinë tuaj me zë

Technical details

Documentation

Catalogues
Download language

Sorry, we could not find any documents in this category.

Installation manuals
Installer reference guide
Download language

Sorry, we could not find any documents in this category.

Operation manuals
Download language

Sorry, we could not find any documents in this category.

Declaration of Conformity