Daikin Altherma 3 H F - EAVZ-D6V7 / EPGA011-016DV7

Product Features

 • Kursimet e energjisë rriten edhe më shumë kur zgjidhni produkte me agjent ftohës R-32
 • Një depozitë e kombinuar prej inoksi e ujit të ngrohtë shtëpiak prej 180 ose 230 L dhe pompë nxehtësie për instalim të lehtë
 • Njësia e jashtme tërheq nxehtësi nga ajri i jashtëm edhe në -28°C
 • Paneli PCB dhe komponentët hidraulikë ndodhen në pjesën e përparme për akses të lehtë
 • Dizajni elegant i njësisë gërshetohet me pajisjet e tjera shtëpiake.
 • Mbrojtja kundër ngrirjes e pjesëve hidraulike
 • Konfigurim i shpejtë në 9 hapa në një asistent të ndërfaqes me ngjyra me rezolucion të lartë
 • Performancë optimale për ujin e ngrohtë në shtëpi: evolucioni me temperaturë të ulët mundëson performancë të lartë për ujin e rubinetit
 • Opsioni me dy zona lejon monitorimin e temperaturës për 2 zona. Lidhni ngrohjen nga dyshemeja me radiatorët për të optimizuar efikasitetin

Benefits

 • Aplikacioni Onecta (opsional)

  Aplikacioni Onecta (opsional)

  Kontrolloni klimën tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje përmes smartfonit ose tabletit

 • Funksionimi i garantuar deri në -28°C

  Funksionimi i garantuar deri në -28°C

  Njësitë Daikin janë të përshtatshme për të gjitha klimat, edhe në kushte të ashpra dimri me një gamë funksionimi deri në -28°C

Technical details

Documentation

Catalogues
Download language

Sorry, we could not find any documents in this category.

Installer reference guide
Download language

Sorry, we could not find any documents in this category.