Ndarje Daikin Altherma për temperaturë të ulët

Daikin Altherma 3 H F - EAVH-D6V7

Pompë nxehtësie ajër-ujë me qëndrim në dysheme për ngrohje dhe ujë të ngrohtë, ideale për shtëpitë me energji të ulët

EAVH-D6V7

Product Features

  • Një depozitë e kombinuar prej inoksi e ujit të ngrohtë shtëpiak prej 180 ose 230 L dhe pompë nxehtësie për instalim të lehtë
  • Paneli PCB dhe komponentët hidraulikë ndodhen në pjesën e përparme për akses të lehtë
  • Dizajni elegant i njësisë gërshetohet me pajisjet e tjera shtëpiake.
  • Konfigurim i shpejtë në 9 hapa në një asistent të ndërfaqes me ngjyra me rezolucion të lartë
  • Sistem vetëm për ngrohje që kursen energjinë, i bazuar në teknologjinë e pompave ngrohëse ajër-ujë

Benefits

  • Aplikacioni Onecta (opsional)

    Aplikacioni Onecta (opsional)

    Kontrolloni klimën tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje përmes smartfonit ose tabletit

Technical details

Documentation

Catalogues
Download language

Sorry, we could not find any documents in this category.

Installer reference guide
Download language

Sorry, we could not find any documents in this category.

Operation manuals
Download language

Sorry, we could not find any documents in this category.

Declaration of Conformity
Download language

Sorry, we could not find any documents in this category.