Ndarje Daikin Altherma për temperaturë të ulët

Daikin Altherma 3 H W - EABX-D6V7

Pompë nxehtësie e kthyeshme me montim në mur, ideale për shtëpitë me energji të ulët

EABX-D6V7

Karakteristikat e produktit

  • Njësi e brendshme e montuar në mur
  • Paneli PCB dhe komponentët hidraulikë ndodhen në pjesën e përparme për akses të lehtë
  • Dizajni elegant i njësisë gërshetohet me pajisjet e tjera shtëpiake.
  • Konfigurim i shpejtë në 9 hapa në një asistent të ndërfaqes me ngjyra me rezolucion të lartë
  • Për ujin e ngrohtë, ngrohjen dhe ftohjen

Përfitimet

  • Aplikacioni Onecta (opsional)

    Aplikacioni Onecta (opsional)

    Kontrolloni klimën tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje përmes smartfonit ose tabletit

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.