Ftohës centrifugal me ftohje me ujë, efikasitet i lartë, zhurmë standarde

DWSC

DWSC

Karakteristikat e produktit

  • Kompresor centrifugal njëfazor
  • Shkarkimi në 10% të ngarkesës së plotë siguron qëndrueshmëri të përmirësuar të temperaturës së ujit të ftohtë dhe qarkullim më pak të dëmshëm të kompresorëve
  • Dizajn kompakt për gjurmë të vogël dhe hapësirë të minimizuar në instalim
  • Kuti e zhytur me efikasitet të lartë dhe avullues/kondensues me tub

Përfitimet

  • Kompresor centrifugal

    Kompresor centrifugal

    Kompresorët centrifugalë përdorin një helikë dhe seksion spiral për të konvertuar energjinë e shpejtësisë në energji presioni. Kompresorët centrifugalë janë projektuar ose me transmisione opsionale me shpejtësi të ndryshueshme (VFD) për performancë superiore me ngarkesë të pjesshme për njësi me një ose dy kompresorë, ose me kushineta magnetike dhe përdorim krejtësisht pa vaj

Detajet teknike

Dokumentimi

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.