Ftohës centrifugal me ftohje me ujë, efikasitet i lartë, zhurmë standarde

DWDC C vintage

DWDC C vintage

Product Features

  • Kosto më të ulëta për pajisjet, instalimin dhe kostot vjetore sesa dy ftohës tekë me kompresor
  • Komponentët kryesorë mund të hiqen ose të riparohen pa mbyllur njësinë duke qenë se ftohësi ka dy nga të gjitha (kompresorë, sisteme lubrifikimi, sisteme kontrolli dhe startera)
  • Dizajn kompakt për gjurmë të vogël dhe hapësirë të minimizuar në instalim
  • Shkarkimi në 5% të ngarkesës së plotë siguron qëndrueshmëri të përmirësuar të temperaturës së ujit të ftohtë dhe qarkullim më pak të dëmshëm të kompresorëve
  • Kuti e zhytur me efikasitet të lartë dhe avullues/kondensues me tub

Benefits

  • Kompresor centrifugal

    Kompresor centrifugal

    Kompresorët centrifugalë përdorin një helikë dhe seksion spiral për të konvertuar energjinë e shpejtësisë në energji presioni. Kompresorët centrifugalë janë projektuar ose me transmisione opsionale me shpejtësi të ndryshueshme (VFD) për performancë superiore me ngarkesë të pjesshme për njësi me një ose dy kompresorë, ose me kushineta magnetike dhe përdorim krejtësisht pa vaj

Documentation

Operation manuals
Download language

Sorry, we could not find any documents in this category.