DS-net

DS-net - DTA113B51

Zgjidhje bazë për kontrollin e Sky Air dhe VRV

DTA113B51

Product Features

  • Funksion rrotullimi dhe rezervimi për ftohje të infrastrukturës

Benefits

  • Kontrolli i centralizuar

    Kontrolli i centralizuar

    Nis, ndalon dhe rregullon disa kondicionerë ajri nga një pikë qendrore.

Technical details

Documentation

Catalogues
Download language
Installation manuals
Download language

Sorry, we could not find any documents in this category.

Operation manuals
Download language

Sorry, we could not find any documents in this category.