Kontrollor inteligjent me prekje

Intelligent Touch Controller - DCS601C51

Monitorim dhe funksionim; i detajuar dhe i lehtë i sistemeve VRV

DCS601C51

Karakteristikat e produktit

  • Kontrolloni dhe monitoroni deri në 64 njësi/grupe të brendshme

Përfitimet

  • Kontrolli i centralizuar

    Kontrolli i centralizuar

    Nis, ndalon dhe rregullon disa kondicionerë ajri nga një pikë qendrore.

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën
Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.