Kontroll i unifikuar për NDEZJE/FIKJE

DCS301B51

Ofron kontroll të njëkohshëm dhe individual për 16 grupe të njësive të brendshme

DCS301B51

Karakteristikat e produktit

  • Kontrolloni deri në 16 grupe (maksimumi 128 njësi të brendshme)

Përfitimet

  • Kontrolli i centralizuar

    Kontrolli i centralizuar

    Nis, ndalon dhe rregullon disa kondicionerë ajri nga një pikë qendrore.

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.