Komanduesi inteligjent për tablet

intelligent Tablet Controller - DCC601A51

Përvojë më e mirë blerjeje për klientët përmes menaxhimit më të mirë të nivelit të komoditetit të dyqanit

DCC601A51

Karakteristikat e produktit

  • Ndërfaqe intuitive dhe e lehtë për t'u përdorur përmes kontrollit të ekranit me prekje ose shërbimit Daikin Cloud Service
  • Lidhet me Daikin Cloud Service për monitorim, kontrollim dhe servis në distancë
  • Zgjidhje totale përmes hyrjes falë integrimit të pajisjeve të palëve të treta
  • Kontrolloni deri në 32 njësi të brendshme

Përfitimet

  • Kontrolli i centralizuar

    Kontrolli i centralizuar

    Nis, ndalon dhe rregullon disa kondicionerë ajri nga një pikë qendrore.

Detajet teknike

Dokumentimi

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhërrëfyes për instalim
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.