Njësi fleksibël për trajtimin e ajrit

D-AHU Professional

Zgjidhje ajrosjeje për përdorime të personalizuara

D-AHU Professional

Karakteristikat e produktit

  • Dizajn fleksibël i përshtatur për nevojat e klientëve, duke optimizuar njësinë për përzgjedhjen më efikase në kosto
  • Qarkullimi i ajrit nga 500 m³/orë deri 144 000 m³/orë
  • Të gjitha njësitë mund të projektohen në mënyrë modulare për të lehtësuar transportin dhe montimin në vend
  • Sistemi i kontrollit “Plug and play” i lejon përdoruesit të përcaktojë një gamë të gjerë cilësimesh, duke rezultuar në fleksibilitet të shkëlqyer në punë

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.