Njësi për trajtimin e ajrit e cilësisë së lartë

D-AHU Modular R

Zgjidhje ajrosjeje me rrotën për rikuperimin e nxehtësisë

D-AHU Modular R

Karakteristikat e produktit

  • Produkt cilësor për sa i përket efikasitetit të energjisë dhe rrezes së punës
  • Ventilatori EC me kontroll të presonit ose të qarkullimit të ajrit, me qarkullim nominal të ajrit të programuar në fabrikë, dhe funksionim të heshtur
  • Instalim i thjeshtë dhe i shpejtë
  • Sistemi i kontrollit “Plug and play” i lejon përdoruesit të përcaktojë një gamë të gjerë cilësimesh, duke rezultuar në fleksibilitet të shkëlqyer në punë
  • Rrota e rikuperimit të nxehtësisë: teknologji absorbimi dhe e ndjeshme

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.