Ftohës për promocion

CB

Lëvizshmëri maksimale dhe prezantim i mallrave me një “faktor ftohjeje” më të lartë

CB

Karakteristikat e produktit

  • Prezantim i ushqimeve të shpejta dhe pijeve
  • Lidhni, ftohni dhe shisni – gati për përdorim të menjëhershëm
  • Teknologji unike kondensimi
  • 100% miqësor për mjedisin dhe klimën
  • Promovimi që mbështet shitjet për grupe produktesh plotësuese
  • Kapacitet i lartë
  • COOLBOX gjeneron të ardhura të larta me kërkesa të ulëta për hapësirë – veçanërisht me produkte që lëvizin shpejt
  • Përdorim shumë-funksional

Detajet teknike

Dokumentimi

Sorry, we could not find any documents.