Paneli dekorativ me vetëpastrim

Round Flow - BYCQ140EG

Paneli unik me qarkullim rrethor i Daikin me pastrim automatik të filtrit

BYCQ140EG

Karakteristikat e produktit

  • Në kombinim me kasetë me qarkullim rrethor
  • Pastrimi unik automatik i filtrit sjell efikasitet dhe komoditet më të lartë

Përfitimet

  • Filtër me pastrim automatik

    Filtër me pastrim automatik

    Filtri vetëpastrohet automatikisht. Thjeshtësia e mirëmbajtjes do të thotë efikasitet optimal i energjisë dhe komoditet maksimal pa pasur nevojë për mirëmbajtje të shtrenjta dhe që marrin kohë.

Dokumentimi