Përzgjedhës me disa degë (BSSV) për rikuperimin e nxehtësisë me VRV

VRV - BS-A14AV1B

Projektuar për instalim të shpejtë dhe shërbim të lehtë

BS-A14AV1B

Karakteristikat e produktit

 • Gamë unike e kutive multi BS që lejon rikuperimin efikas të nxehtësisë me 3 tuba
 • Nuk ka asnjë kufizim për madhësinë e dhomës, falë Teknologjisë Shîrudo
 • Instalim më i shpejtë falë agjentit ftohës qarkullues duke reduktuar numrin e pikave të ngjitjes dhe kompleteve bashkuese
 • Mund të lidhet me 5 njësi për rikuperimin e nxehtësisë VRV
 • Shërbim i lehtë në tavanet e varura falë qarkut PCB me rrëshqitje
 • Cilësime të shpejta në terren, tregues për parametrat e shërbimit dhe lexim i lehtë i gabimeve falë ekranit me 7 segmente
 • Deri në 16 kW kapacitet të disponueshëm për portë
 • Lidhni deri në 250 njësi të kategorisë (28kW) duke kombinuar 2 portat
 • Nuk ka limit në portat e papërdorura duke lejuar instalim me faza
 • Instalim më i shpejtë falë lidhjes së hapur të portës
 • Lejon përdorim nga shumë banorë

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhërrëfyes për instalim
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.