Kontrollues online përmes aplikacionit

Onecta app - BRP069C81

BRP069C81

Karakteristikat e produktit

  • Mundësi kontrolli e disa njësive të brendshme përmes aplikacionit
  • Identifikim në distancë i defekteve
  • Komandë zanore përmes Amazon Alexa ose Google Assistant për të kontrolluar funksionet kryesore të tilla si vlera e caktuar, regjimi i funksionimit, shpejtësia e ventilatorit etj.
  • Kontrolloni njësinë tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje përmes aplikacioneve, përmes rrjetit lokal ose internetit
  • Kontrolloni kushtet dhe parashikimin e motit në vendndodhjen e njësisë

Përfitimet

  • Daikin Residential Controller (opsional)

    Daikin Residential Controller (opsional)

    Kontrolloni klimën tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje përmes smartfonit ose tabletit

Detajet teknike

Dokumentimi

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhërrëfyes për instalim
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.