Kontrollues online përmes aplikacionit

Onecta app - BRP069C51

BRP069C51

Karakteristikat e produktit

  • Mundësi kontrolli e disa njësive të brendshme përmes aplikacionit
  • Identifikim në distancë i defekteve
  • Komandë zanore përmes Amazon Alexa ose Google Assistant për të kontrolluar funksionet kryesore të tilla si vlera e caktuar, regjimi i funksionimit, shpejtësia e ventilatorit etj.
  • Kontrolloni njësinë tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje përmes aplikacioneve, përmes rrjetit lokal ose internetit
  • Kontrolloni kushtet dhe parashikimin e motit në vendndodhjen e njësisë

Përfitimet

  • Daikin Residential Controller (opsional)

    Daikin Residential Controller (opsional)

    Kontrolloni klimën tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje përmes smartfonit ose tabletit

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.