Kontrollues online përmes aplikacionit

Online controller - BRP069B82

BRP069B82

Karakteristikat e produktit

  • Identifikim në distancë i defekteve
  • Kontrolloni kushtet dhe parashikimin e motit në vendndodhjen e njësisë
  • Kontrolloni njësinë tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje përmes aplikacioneve, përmes rrjetit lokal ose internetit
  • Mundësi kontrolli e disa njësive të brendshme përmes aplikacionit

Përfitimet

  • Kontrollues online përmes aplikacionit

    Kontrollues online përmes aplikacionit

    Kontrolloni njësinë tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje përmes aplikacionit.

Detajet teknike

Dokumentimi

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.