Përshtatësi WLAN

BRP069A71

Kontrollues online përmes aplikacionit

BRP069A71

Karakteristikat e produktit

  • Rrjeti me valë LAN
  • Kontrolluesi në linjë: kontrolloni sistemin e ngrohjes dhe të ujit të ngrohtë në shtëpi nga çdo vendndodhje me një aplikacion, përmes rrjetit tuaj lokal ose internetit
  • Mundësi kontrolli në shumë vendndodhje njësish
  • Caktoni program pushimesh kur mungoni për kohë të gjatë
  • Identifikim në distancë i defekteve

Përfitimet

  • Kontrollues online përmes aplikacionit

    Kontrollues online përmes aplikacionit

    Kontrolloni njësinë tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje përmes aplikacionit.

Detajet teknike

Dokumentimi

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhërrëfyes për instalim
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.